عوارض چه داروهایی باعث زودانزالی میشود؟ این موضوعی است که بسیاری از کاربران همواره در مورد آن از ما سوال میپرسند. زودانزالی در سالهای اخیر به یک پدیده فراگیر تبدیل شده است. این موضوع علتهای گوناگونی دارد که هر یک از آنها نیازمند مقاله مختص به خود هستند، اما در هر صورت یکی از آن عوامل، مصرف داروهای گوناگون محسوب میشود. اینکه چه داروهای خاصی موجب زودانزالی میشوند و روند مقابله با این مشکل چیست را در ادامه متن بررسی میکنیم. با ما همراه بمانید.
پیش از هرچیز بیایید به این پرسش پاسخ دهیم که به چه چیزی زود انزالی گفته میشود. زود انزالی را با نامهای دیگری همچون pe یا premature ejaculation نیز میشناسند. این عارضه منجر بدان میشود که فرد در کوتاهترین زمان ممکن به ارگاسم برسد و منی از او خارج شود. افراد بسیار زیادی در سراسر جهان از pe و مشکلات مربوط به آن رنج میبرند. زود انزالی تأثیر نامناسبی بر روی روابط زناشویی میگذارد و میتواند منجر به ایجاد مشکلات روانی نیز شود. به همین جهت لازم است که حتماً مورد بررسی قرار بگیرد و دلایل آن شناسایی شوند.
بخوانید : زودانزالی چیست؟ روش های درمان زودانزالی
نخستین و مهمترین داروهایی که قصد داریم از آنها به عنوان یک عامل برای زودانزالی یاد کنیم، دارهای ضد فشار خون هستند. فشار خون خود یک بیماری خطرناک است که باید به صورت حرفهای تحت درمان قرار بگیرد. داروهایی که برای درمان این بیماری تجویز میشوند ممکن است در نهایت منجر به زودانزالی در مردان شوند.
دلیل این موضوع را میتوان به ترکیبات موجود در آنها ارتباط داد. در داروهای ضد فشار خون موادی تحت عنوان هیدروکلروتیازید به کار گرفته میشود. وظیفه این مواد افزایش میزان ادرار بیمار است تا از افزایش ناگهانی فشار خون جلوگیری کنند. ماده مذکور اگرچه وظیفه مهمی در داروهای ضد فشار خون دارد، اما میتواند میل جنسی را کاهش دهد و مشکلاتی در نعوظ و انزال به وجود آورد. بیش از سی درصد کلیه افرادی که از این داروها استفاده میکنند با مشکلات مربوط به زودانزالی مواجه شدهاند.
یکی دیگر از داروهایی که باید به آنها بپردازیم، داروهای خوابآور هستند. این داروها با نام بنزودیازپینها نیز شناخته میشوند که خود دارای زیرمجموعههای گوناگونی همچون لورازپام و کلونازپام هستند. داروهای خوابآور نسبت به داروهای ضد فشار خون و یا ضد افسردگی اثر کمتری بر روی انزال شما دارند، اما در هر صورت نمیتوان آنها را بدون تأثیر دانست.
تحقیقات مختلفی که در این زمینه صورت گرفته است نشان میدهد که داروهای خوابآور میتوانند در پنجاه درصد بیماران منجر به ایجاد مشکل زودانزالی شوند. به کارگیری این داروها همانند سایر مواردی که به آنها اشاره کردیم باید تحت نظر پزشک صورت بگیرد. دوز داروهای خواب آور نیز بر روی زودانزالی تأثیرگذار است.
تنها افرادی که با زودانزالی مواجه هستند میدانند که این عارضه چقدر میتواند ناراحتکننده باشد. به خصوص زمانی که قصد دارید با شریک جنسی خود یک رابطه عالی را پشت سر بگذارید، اما زودانزالی مانع آن میشود. این عارضه در کشور ما به وفور قابل مشاهده است و هیچکسی نمیتواند منکر آن شود. اگر شما نیز دچار عارضه زود انزالی هستید و میخواهید آن را به طور کامل رفع کنید، باید به سراغ محصولاتی همچون اسپریهای تأخیری بروید.
احتمالاً این سوال برایتان به وجود میآيد که اگر داروها منجر به زودانزالی میشوند، چرا نباید مصرف کردن آنها را متوقف کنیم؟ در پاسخ به این پرسش میتوان گفت که اگرچه داروها ممکن است دلیلی بر زودانزالی شما باشند، اما این موضوع بدان معنا نیست که بدون مشورت پزشک و تنها به جهت رفع زودانزالی میتوانید بدون مشورت با پزشک خود مصرف کردن آنها را کنار بگذارید.
این راهکار نه تنها منجر به رفع زودانزالی شما نمیشود، بلکه ممکن است بیماری حال حاضر شما را تشدید کند. به همین جهت، بهتر است با خرید محصولاتی همچون اسپری تأخیری خود را از تمامی مشکلات مربوط به این عارضه دور کنید.
امروزه امکان خرید انواع و اقسام اسپریهای تأخیری در بازار امکانپذیر است. این محصولات با ویژگیها و دوزهای مختلف قابل خریداری هستند و قیمت مناسبی دارند. با خریداری یک اسپری تأخیری قوی و باکیفیت دیگر لازم نیست مصرف کردن داروهای موردنیاز خود را به طور کامل کنار بگذارید، بلکه فقط باید پیش از برقراری رابطه جنسی از اسپری مدنظر استفاده کنید. شایان ذکر است که امکان استفاده از سایر محصولات جنسی از قبیل انواع کاندومهای تأخیری و ژل تاخیری نیز برای شما وجود دارد. در هر صورت این شما هستید که باید از بین این محصولات جنسی گزینهای که با شما تطابق دارد را انتخاب کنید.
در جهان امروزی بسیاری از افراد با زودانزالی دست و پنجه نرم میکنند. این مشکل میتواند منجر به ناملایمات احساسی گوناگونی در زمان برقراری رابطه جنسی شود. به همین دلیل است که باید با عوامل و علتهای اساسی به وجود آمدن آن آشنا باشیم و در صدد رفع آنها برآییم.
در متن فوق به این پرسش که عوارض چه داروهایی باعث زودانزالی میشود؟ پرداختیم و برخی از این داروها را معرفی کردیم. به یاد داشته باشید که قطع کردن این داروها بدون نظر پزشک خود میتواند منجر به بیماریهای دیگری شود. بنابراین، اگر قصد رفع زودانزالی را دارید، بهتر است از راهکارهای جایگیزین همچون خرید اسپریهای تاخیری کمک بگیرید.
1 دیدگاه در “عوارض چه داروهایی باعث زودانزالی میشود؟”
من دارو ضد افسردگی میخودم، حال دچار زود انزالی شدم.. پس از یک شخی دوباره حالت خوابیده میگرد… این مشکل را چگونه حل کنم.. آیا بعدی دارو خوب میشود